Sveibu

Agnes skriver bok om Einar Økland

Vet du hva Agnes Ravatn og Einar Økland har til felles? De er begge etablerte forfattere fra Valevåg som har gjort stor suksess.

I et stort NRK-intervju forteller Agnes Ravatn at hun har vært en stor tillhenger av den etablerte forfatteren fra Valevåg. Nå vil hun skrive bok om Einar Økland.

– Jeg besøkte han høsten 2009, da jeg skulle portrettintervjue han til tidsskriftet Syn og Segn. Vi satt oppe til fire-fem på natta. Han snakket og snakket, og jeg ble fullere og fullere. Han drakk ikke vanlig sprit, men Slivovitz, en serbisk plommebrennevin, og aldri noe vann, det måtte du finne selv, forteller Ravatn som får spørsmålet fra NRK om hun er en stalker:

– Nei, jeg tror ikke han oppfatter meg som det. Eller jo, når du sier det, så er det vel ganske opplagt. Jeg har sikkert vært en stalker i mange år, svarer hun.

Agnes Ravatn og hennes samboer flyttet til Valevåg sammen med gutten deres som fikk barnehageplass. Kort stund etter de hadde flyttet i Valevåg fikk de nyheten om at rådmannen ville legge ned barnehagen i Valevåg.

I følge Ravatn vil boka være klar rundt våren 2017.

 

(Her er hun sammen med to andre forfattere, Einar Økland og Fartein Valen-Sendtsad under Fartein Valen-Festivalen i Sveio. Foto: Daniel Niazi / Sveiobladet.net)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top