Pressemelding

Derfor står det en seng midt i lobbyen på dette hotellet!

Foto: Mediah Hopovac

Vi på Clarion Clarion Collection Hotel Amanda har en seng midt i lobbyen for at folk skal få vite om vårt UNICEF-prosjekt. Vi kaller det Sweet Dreams Stay. Det går ut på å gi barn utsatt for menneskehandel et trygt sted å sove, skriver Clarion Collection Hotel Amanda i Haugesund i en pressemelding. 

PRESSEMELDING: Ved å henge ut skiltet på døra sier du “nei takk” til renhold på rom. Til gjengjeld gir vi en donasjon per dag til vårt Sweet Dreams prosjekt. Hele uken inviterer vi alle barn få komme med tegninger eller tegne en tegning i sengen. Vi donerer 10 kr per tegning.

— Jeg er utrolig glad og stolt for at vi endelig lanserer Sweet Dreams Stay. Det er en enkel måte å bidra til en viktig sak. Engasjementet for denne saken er enorm i Nordic Choice Hotels. Vi hadde en felles avstemning om hva som skulle være vår hjertesak og det ble kampen mot menneskehandel av barn, forteller administrerende direktør Torgeir Silseth.

Foto: Mediah Hopovac

Barn hjelper barn

I sengen finner du også tegnesaker. Her kan barna i nærområdet komme og tegne et kunstverk med temaet;”En god drøm”. Nordic Choice vil donere 10 kr per kunstverk. Pengene går direkte til vårt Sweet Dreams prosjekt. Skoleklasser barnehager eller familier kan når som helst komme for en utflukt eller tegnestund samtidig som de bidrar til en god sak. På den måten kan også barna bidra til saken.

Sengen står i lobbyen på alle våre hotell i hele uke 36. Og selv om sengen bare står i lobbyen en uke skal Sweet Dreams Stay fortsette til evig tid. På alle våre 32 588 rom. Og det er opp til våre 10 300 000 årlige gjester å henge lappen på døra. Sånt blir det penger av.

Foto: Mediah Hopovac

Hvorfor denne saken?

I 2012 stemte våre medarbeidere om hva Nordic Choice skulle donere penger til. Vi ble enige om at vi skulle hjelpe barn som er utsatt for menneskehandel. Menneskehandel er verdens nest største kriminelle virksomhet og rammer hvert år 1,2 millioner barn. Sammen med UNICEF skal vi bidra til å sette fokus på menneskehandel og gjennom ulike UNICEF-aktiviteter bidrar vi sammen til viktig økonomisk støtte slik at enda fler barn kan få hjelp.

Derfor står det en seng midt i lobbyen på dette hotellet!

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top