Politikk

– Det er en gledens dag

Foto: Privat

Motor-enstusiast Ivar Lae Pedersen kunne endelig juble da han fikk høre nyheten om at kommunen stemte for ekspropriasjon til Fjord Motorpark på Karmøy.

MOTOR: – Det er en gledens dag. Et ja i dag betyr ikke spadestikk i morgen desverre, for det er en (lang) vei å gå ennå. Forventer jo anke/rettssak fra motstanderene eller lignende. Siste sprell fra de er ennå ikke gjort, det er nå helt sikkert. Men nå er iallefall første motbakke klatret, og FMP kan endelig sette seg litt tilbake og nyte litt nedoverbakke for å lade opp litt nye krefter til neste kamp mot byråkrati og motstandere, sier Lae Pedersen til Sveiobladet.net i kveld.

JUBEL: 23 stemmer mot 22 stemmer resulterte med full jubel. Foto: Kjell Bua / S24

Det kom en enorm jubel da resultatet ble 23 stemmer mot 22 stemmer. Lae Pedersen har fulgt saken tett og synes det er positivt for hele Haugalandet.

– Endelig er det litt medgang, men det er tross alt andre gang de går for et «ja» til ekspropriasjon.

Følg Sveiobladet for flere nyheter!

Beboerne som er nabo til området mente at det ville skape støy dersom dette gikk gjennom. Tidligere har flere naboer kjempet med nebb og klør for at området ikke skal bli brukt som motorpark.

Sveiobladet intervjuet Pedersen i fjor da det ble bråstopp i planene etter at Gulating lagmannsrett konkluderte med at ekspropriasjonen av 521 mål på Helganes er ugyldig.

Dersom ikke det ble noe på Karmøy var Pedersen positiv til å føre motorparken til Sveio, noe som Rune Teikari (H) ga full støtte til.

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top