Pressemelding

Ny Driftsdirektør Clarion Collection Norge

Mathias Mansoori. Pressefoto: Amanda CC

Mathias Mansoori starter som ny Driftsdiretkør for ClarionCollection Norge i løpet av august 2017.

PRESSEMELDING: Med mer enn 20 års erfaring fra hotell og restaurant er det en gedigen erfaringsbase som nåtilføres Clarion Collection Norge og Clarion Collection sin ledergruppe.

De siste 6 årene har Mathias jobbet som hotelldirektør i Haugesund, Trondheim, og nå sist som direktør for 2 hotell i Bergen.; alle innenfor Scandic. Mathias har erfaring av å åpne restauranter, barer og nattklubber i Sverige, Norge og Australia.; og vil tilføre oss viktig Food & Beverage kompetanse på rett tidspunkt for Clarion Collection.

Mathias har bred erfaring innenfor F&B der han har arbeidet i alle avdelinger. Han har en Bachelor i Business fra ICTHM, Sydney.

FOTO: CF-Wesenberg/CC Amanda Hotel

– Jeg er utrolig glad og stolt over å få være med i Clarion Collection familien. Clarion Collection har gjennom mange år vært i en klasse for seg når det gjelder service og standard. Jeg ser frem imot å bli kjent med kollegaer og sammen videreutvikle Clarion Collection i et meget høyt konkurransepreget marked i Norge, sier Mathias.

Malla Holden, Direktør ved Clarion Collection Amanda. Pressefoto: CC Amanda Norge.

Mathias har lang fartstid i Haugesund, med erfaring som restaurantsjef ved Rica Maritim Hotel(nå Scandic Maritim) samt stilling som hotelldirektør ved Scandic Haugesund. Som Driftsdirektør Clarion Collection Norge, er et av hotellene han kommer til å arbeide med Clarion Collection Amanda.

– Jeg ser frem til et godt samarbeid og en spennende fremtid for kjeden, sier Malla Holden, Direktør ved Clarion Collection Amanda.

– Jeg ønsker Mathias hjertelig velkommen til Clarion Collection». Med Mathias på laget har vi fått en Driftsdirektørsom kan se over alt det som er gjort innenfor Clarion Collection det siste året med nye øyne. Det er svært gledelig at en som kommer fra en konkurrerende hotellkjede kan komme inn som en viktig og positivbidragsyter til Clarion Collection. Mathias lever for å skape gode resultater, han er kommersiell, faglig dyktig og en lagspiller som elsker å spille andre gode .

– Jeg gleder meg virkelig til å få Mathias på laget og sammen med Richard Svartvik (Driftsdirektør ClarionCollection Sverige) utgjør nå Clarion Collection sitt operation team et slagkraftig og svært kompetent team som sammen med våre fantastisk dyktige hotelldirektører skal ta Clarion Collection til nye høyder», sier John Kristian Stubban, Senior Vice President i Clarion Collection Hotel.

Clarion Collection består av 47 mindre og sentralt beliggende hoteller, alle med sin unike historie innenfor Nordic Choice Hotels.

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top