Kjendis

Han fikk regi-jobb i Hollywood-film

Cato ML Ekrene er dessidert den første sveibuen som har skrevet under en kontrakt med filmindustrien i Hollywood. Nå skal han regissere storfilmen «The Guardian Angel».

Ekrene har flere ganger blitt omtalt i Sveiobladet for sine produksjoner. I følge manusforfatteren, Scott Fivelson blir Ekrene betegnet som et stortalent, og er dermed den første sveibuen som får jobbe med aktører i filmindustrien i Hollywood.

I 2016 ble regissøren fra Sveio offisielt nominert for beste manus i Beverly hills i februar 2016 for historien fra komende filmen «Mango».

– Det er jo en drøm jeg har ventet lenge på å jobbe med dyktige folk i filmindustien, men jeg har fortsatt beina stempla godt ned i bakken, forteller regissør Cato ML Ekrene til Sveiobladet.net.

GJENNOMBRUDD: Sveibuen går fra Sveio til rett inn i Hollywod-bransjen.

Filminnspilling av storfilmen «The Guardian Angel» (IMDb Pro medlem) skal spilles inn i Frankrike og Tyskland, rettere sagt i Berlin og Normandie.

– Dette blir en produksjon på flere måneder siden filmen har en to timers lengde. Man må regne med så lang tid siden det er en blanding av krigs- og spionfilm.

Manusforfatter av filmen «The Guardian Knight Story», Scott Fivelson er mektig imponert over sveibuen. Foto: IMDb.

En av verdens mest kjente skuespillere skal spille i filmen, blant annet skal Mia Jexen, Jùrgen Prochnow, Lawrence Pressman og flere av de største skuespillerne delta når sveibuen skal regissere filmen.

Lawrence Pressman er kjent fra «American pie» og Jurgen Prochnow, som er mest kjent fra filmen til regissøren Ron Howard, «The Da Vinci Code». Ekrene er usikkker når innspillingene skal starte, men forteller overfor Sveiobladet.net at han blir orientert hvert minste detalj.

– Det er produsenten min som tar seg av kontakt med skuespiller og tidsplaner inn til videre, men jeg blir orientert når det hele starter. Jeg har bare blitt utnevnt som regissør til denne filmen og det setter jeg stor pris på, og legger til:

– Vi er i gang med innspillingene til filmen «Run Faster», som skal spilles inn i Haugesund og i Sveio. Vi setter veldig stor pris på at Dennis Storhøi skal bli med i denne filmen, deriblant filmen «The Guardian Angel»

Scott Fivelson som er manusforfatter i kommende filmen, er blant annet kjent for filmen «Near Myth: The Oskar Knight Story» med Poirot-stjernen David Suchet i rollen som seg selv. Når Sveiobladet tar kontakt med produsenten fra Los Angeles, sier han dette:

– Jeg er vedig glad for å arbeide med Cato. Jeg har en dyp interesse å kunne lage film med internasjonale regissører. Jeg har lenge hatt et ønske å kunne skape en film om en skandinavisk tid. Cato skal nå jobbe utenfor Norge og vil nå filmatisere et bilde om andre verdens krig. Filmen er basert på fiktivt, men vil jo ta deler fra virkeligheten også.

POIROT: David Suchet har spilt i filmen til Scott Fivelson «Near Myth: The oskar Knight Story». Foto: Scott Fivelson.

 

«Near Myth: The Oskar Knight Story». Regissør/forfatter: Scott Fivelson. Foto: Scott Fivelson/IMDb

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top