Kjendis

Flere personer er innblandet i sabotasjen

Foto: Daniel DeNiazi

Filmprodusenten Cato ML Ekrene ble onsdag utsatt for en sabotasje. Nå viser det seg at det er flere som står bak IMDB-sabotasjen.

SVEIO: Det var onsdag at filmprodusenten fra Sveio ble oppmerksom på ødeleggelsene inne på IMDb. Der skal siden «Run Faster» og sønnen Enrique Ekrene blitt sabotert bort fra referansesiden IMDb.

– Det er så trist at det viser seg at det er faktisk flere norske personer som står bak. Men jeg kan ikke synke så lavt å brette ut navnet til de som har gjort det. De vet hvem de er selv. Politiet tar seg av resten, skriver Ekrene på sin Facebook side.

 

Nå viser det seg at det er flere enn en person som står bak sabotasjen av IMDb-siden. Sønnen Enrique Ekrene ble også utsatt for sabotasjen der noen hadde fjernet han fra «Mango: Lifes Coincidences».

– Dette har de gjort i bevissthet for å sabotere mitt arbeid. Jeg blir så utrolig skuffet hvis jeg finner ut at det er noen jeg kjenner, sa Ekrene til Sveiobladet onsdag.

Nå har han funnet ut hvem som står bak, men mener at han selv kan ikke synke lavt ved å offentliggjøre navnene:

– De vet hvem de er selv. Politiet tar seg av resten.

IMDB er verdens største portal for TV- og Filmprodusenter, manusforfattere og skuespillere. Portalen blir regnet som en referanse. IMDb står for Internet Movie Database og regnes som verdens største film- og TV-side.

PÅ DEN RØDE LØPEREN: Under Filmfestivalen i Haugesund i fjor. Foto: Ante Andersen

Cato ML Ekrene ble født i 1979 (født Manuel Lizaraso) og adoptert til Norge da han var sju år gammel. I senere tid jobbet Ekrene som trailersjåfør i Haugesund, men sluttet på grunn av dårlig rygg.

Allerede i 2006 startet han å skrive sin selvbiografi som gategutt i Columbia, noe som ble starten på en epoke i hans karriere:

Historien skal filmatiseres og har fått tittelen «Mango – Coincidences of Life». Filmen kom blant de ti offisielle finalistene i Beverly Hills Screenplay Contest i 2015.

POPULÆR: Cato Manuel Ekrene har flere ganger blitt nominert. Foto: Daniel DeNiazi

I år ble filmen «Run Faster» innspilt, hvor han fikk Jahn Dennis Storhøi, Dennis Stisen, Cecilie Svendsen, Silje Reinåmo, Pontus Olgrim og Hotel Cæsar-skuespilleren Silje Hagrim Dahl med i filmen.

Det er ikke kjent om Ekrene har kjennskap til vedkommende som står bak sabotasjen, men han har nå latt politiet ta seg av saken inn til videre det blir en oppklaring.

I USA og i flere andre land kan man bli saksøkt hvis man utgjør vandalisme på IMDB.

Følg Sveiobladet for flere nyheter!

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top