Næringsliv

– Jeg ville gi noe annet enn det jeg har tidligere gjort

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

I Sveio kjenner mange Bayram. Mannen som setter kvaliteten på maten og kundene først i rekken. Han mener at alle kan lykkes uansett hvor du enn i verden etablerer deg.

SVEIO: Tidligere har Bayram Özcorumlu stått bak disken hos Restauranten Deilig, men denne gangen ville han prøve noe nytt. Gi noe annet enn det han tidligere har servert på uterestauranter.

Bayram har tidligere servert mat i Stockholm og i Sveio. I løpet av de årene har han sett forskjellen  trafikk og kundeantall, spesielt da han etablerte seg i Haugesund med restauranten «Istanbul Grill House» tidligere i år.

– Jeg har lykkes alle ganger, uansett om jeg har etablert meg her, Stockholm eller i Sveio. Her må eieren selv gå inn for å lykkes og gi kundene det beste. Jeg personlig fokuserer veldig mye på at kvaliteten på maten kommer først og ikke pengene.

– Kundene skal få det beste, legger Bayram til.

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Istanbul Grill House er den eneste tyrkiske restauranten i Haugesund som er etablert. I Norge finnes det ikke så mange tyrkiske restauranter som det finnes av de kinesiske.

– Vi har hatt enormt mange besøkende og vi var ikke så flinke å annonser den nye restauranten på forkant, forteller innehaveren.

Bayram tror det er mer lønnsomt å drive i Haugesund siden det ligger i en gatepost.

– Jeg likte meg veldig godt i Sveio, men jeg ser at økonomien har en større verdi her i Haugesund. Her kommer bilene så raskt forbi, i tillegg til at det er mange som svipper innom når de ser restauranten. Det var bra med Sveio, men det har vært et vanskelig valg om jeg skal fortsette eller starte på nytt.

Du får jo mange gode tilbakemeldinger?

– Ja, jeg er fornøyd med det. For meg har det vært viktig at våre kunder får best kvalitet. Hos meg er det kundene som kommer først og ikke pengene, understreker han.

Bayram sammen med sine to medjelpere Furat og Murat. Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Bayram tror ikke det svekker kundene i Sveio. Han har fått besøk mange av de gamle kundene i den nye restauranten siden han startet.

– De kaller jeg for troverdige kunder som virkelig bryr seg fint lite hvor restauranten befinner seg. Det er mange som har sagt at de synes det er bra at jeg har etablert meg her. De handler i byen og kommer innom hos oss for å få med seg det beste, sier Bayram med et glimt i øyet.

– Jeg har tidligere hatt restaurant i Stockholm og kjenner godt til hvordan forholdene i bymiljøet er. I Haugesund er det noe helt annerledes siden det er en liten by, men skal vi sammenligne Haugesund med Sveio så vil mange forstå hvorfor vi etablerer oss her enn å fortsette i Sveio. Jeg håper det er mange som fortsetter og tar turen innom.

 

– Jeg ville gi noe annet enn det jeg har tidligere gjort

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top