Sveibu

Gisle Sørhus kom ikke til Namibia

Sist måned ble det kjent at sokneprest ved Sveio kirke, Gisle Sørhus hadde meldt seg på den internasjonale talentkonkurransen for unge prester.

SVEIO: Jeg vil takke alle som har heiet meg frem, stemt på meg og oppfordret andre til å gjøre det. Jeg er ganske sikker på at jeg kjempet helt der oppe i toppen men det holdt ikke helt inn denne gangen. Selv om jeg er skuffet nå så er jeg også stolt over hvor langt jeg kom. Jeg har null aning på hva jeg sier når jeg skråsikkert hevder at dette må være første gang Norge har klart å kommer seg så langt i en prekekonkuranse, skriver Sørhus i et Facebook-innlegg.

Dessverre vant ikke Gisle en tur ti Namibia for å holde preken, men han fikk ihvertfall et minne han sent vil glemme. Overfor kan du se den innsendte videoen til konkurransen.

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top