Kjendis

Han har vunnet hele fire priser for beste kortfilm

Under Filmfestivalen i Haugesund i fjor. Foto: Ante Andersen

Filmprodusent Cato Manuel Ekrene har vunnet hele fire priser for filmen «Run».

FILM: Cato Manuel Ekrene fikk blant annet skuespillerne Jørgen Langhelle som er kjent fra storfilmen «The Thing» og den danske skuespilleren Kim Sønderholm med på laget. I Filmen spiller også sønnen Enrique Ekrene en rolle som går over til å bli hovedrolle med Dennis Storhøi i oppfølgeren » Run Faster» som er klar til visning.

Cato ML Ekrene i full action med innspillingen av Run Faster februar 2017. Foto: Kjell Bua

– Jeg ble litt overrasket. Jeg så ikke før at vi hadde vunnet den høytrangerte prisen for beste skuespiller, forteller Ekrene da han fikk vite at Kim Sønderholm fikk American Movie Awards 2017 for beste skuespiller.

Ikke minst sitter Ekrene igjen med flere titler for beste film. Blant annet ble filmen Run nominert som «Det beste fra Rogaland» under Kortkort filmfestivalen i Sannes 2016. og Hollywood International Moving Pictures Film Festival (HIMPFF) i 2016 (Award of Recignition). Ekrene fikk også en god tittel da han vant under IndieFEST Film Awards for beste skuespiller, spilt av Kim Sønderholm.

Filmen «Run» er tatt ut i 9 internasjonale filmfestivaler og vunnet fire av dem .I følge IMDb er Ekrene den eneste fra Haugalandet som har vunnet slike prestisje tunge priser for beste kortfilm på kort tid – og den første i Sveio noensinne som har vunnet så mange priser.

 

Offical trailer Run 2016 from ManuelFilm on Vimeo.

 

Han har vunnet hele fire priser for beste kortfilm

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top