POLITIET

En hektisk natt for politiet

Det ble en hektisk natt for politiet. Alt fra skadeverk til urinering og bortvisning fra sentrum. Her er politiloggen:

20.15-23.55: En politipatrulje har hatt spesielt fokus på trafikkadferd i Leirvik og Sagvåg lørdag kveld. Tolv kjøretøy ble kontrollert. Tre forenklede forelegg ble skrevet ut for ulike former for uønsket trafikkadferd, ett gebyr for manglende dokumenter og ett forenklet forelegg ble utskrevet for trimming av moped.

21.07: En åpenbart beruset mann 25-åring ble innbrakt fra Kopervik etter at han ikke etterkom pålegg fra politipatrulje om å forlate sentrum ved 21.07-tiden lørdag kveld. Han hadde da vært plagsom overfor andre som var ute på byen i anledning Oktoberrock. Ved 22.24-tiden dukket han opp igjen. Mannen ble anmeldt for forholdet og sitter søndag morgen i drukkenskapsarrest. Han vil trolig bli presentert et forelegg før han dimitteres.

22.25: En mann i slutten av 20-årene ble utsatt for vold på Risøy lørdag kveld. Dette skal ha skjedd utendørs. Fornærmede ble kjørt til legevakt for behandling og deretter innsatt i drukkenskapsarrest i det han var så beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv. Vedkommende ble dimittert etter at rusen hadde avtatt noe. Ved 23.15-tiden ble tre personer pågrepet på en adresse i Haugesund sentrum. De sitter alle i politiets varetektsarrest og vil bli avhørt i løpet av dagen. Det er uklart hva som er bakgrunnen for volden og hvor aktiv rolle de ulike pågrepne har hatt. Det må dagens etterforskning avklare. Både den fornærmede og de siktede er kjente av politiet fra tidligere.

01.06: En drosjetur i Etne kommer til å bli dyrere enn planlagt for en mann i midten av 20-årene. Han forsøkte å åpne en skyvedør i drosjen mens drosjen var i fart i natt. Da han fikk beskjed om å slutte med dette brukte han enda mer makt på døren slik at en rute ble knust og døren kilte seg fast. Forholdet vil bli anmeldt av drosjeeieren og dette kan bli kostbart for passasjeren.

01.22: Det ble meldt om slagsmål på et utested i Haugesund i natt. Vaktene på stedet meldte om tilløp til slåssing mellom flere personer. En patrulje var raskt på pletten og fikk ryddet opp. Tre berusede gutter i midten av 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum. Ingen sak opprettet.
0210: En ung mann i slutten av tenårene ble anmeldt for drikking på offentlig sted i Etne i natt. Han ble observert av en politipatrulje.

02.16: En politipatrulje bortviste en beruset mann i midten av 50-årene fra Leirvik sentrum i natt. Mannen hadde da vært kranglete med vakter på et utested.

02.23: En mann i midten av 20-årene er anmeldt for urinering på offentlig sted etter at han måtte late vannet utenfor et utested i Etne i natt.

02.25: To menn i begynnelsen av 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter at de vekket opp beboere på Hasseløy i natt. De var høylytte og berusede.

02.29: En politipatrulje måtte hjelpe vaktene på et utested i Haugesund sentrum i natt. En vanskelig og beruset gjest i midten av 30-årene ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

02.30-03.30: Det ble avholdt promillekontroll på fylkesvei 47 ved Haugesund sykehus i natt. 64 Bilførere bel kontrollert. En bilfører fikk gebyr på grunn av manglende bilbelte. To bilførere fikk mangellapper på grunn av tekniske mangler ved kjøretøyene. Ingen hadde promille.

02.42: En mann i begynnelsen av 50-årene ble bortvist fra Kopervik sentrum etter at han hadde vært i klammeri med vaktene på et utested i natt. Mannen var beruset. Han etterkom ikke pålegget og ble innsatt i drukkenskapsarrest og er nå anmeldt for forholdet. Det vurderes nå om saken kan avgjøres med en bot som vil bli presentert for ham ved løslatelse fra drukkenskapsarresten.

04.27: Politiet fikk inn klager på høy musikk som holder naboer våkne i Haugesund sentrum i natt. Politipatrulje rykket ut til stedet og sørget for å få avslutte festen.

05.06: Det kom inn melding til politiet om skadeverk på en bygning på Rommetveit på Stord tidelig søndag morgen. En patrulje rykket ut til stedet. Patruljen fikk tatt en skadevolder som hadde knust noen ruter i et fraflyttet bolighus. Vedkommende ble avhørt på stedet. Forholdet er erkjent. Mannen i slutten av tenårene ble deretter dimittert. Straffesaken følges opp kommende uke.

 

En hektisk natt for politiet

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top