Nyheiter

– Hordalendingene er dårligst i år

Det forteller inboundkoordinator Marte Skogtrø etter at de annonserte om å få flere vertsfamilier til utvekslingselever. I år er Hordaland dårligst til å ta inn elever. 

– Tidligere har vertsfamilier fra Hordaland vært flinke med å ta inn utvekslingselever. I år må vi bare si at fylket er dårligst i forhold til andre fylker i landet, forteller Skogtrø til Sveiobladet.net.

Les mer: Bli Vertsfamilie med YFU | yfu.no

Nå er det bare fem elever som mangler et sted å bo. Hun oppfordrer familier fra Hordaland om å ta kontakt og håper at noen fra Sveio kan melde sin interesse.

– Det er noen som trenger plass, og da håper vi om noen familier har interessen å bli kjent med noen av elevene. Disse elevene som trenger et sted å bo kommer blant annet fra Frankrike, USA og Litauen.

Tidligere skrev Sveiobladet.net en sak om utvekslingselever som trengte et sted å bo, der hun blant annet mente at enkelte familier idag føler seg litt redde for å ta kontakt:

– Det er ikke slik at eleven skal ha et hav av fritid til å legge opp et omfattende program. Det er ikke krav om noe slik. Her skal utvekslingselevene gå på skole og bli kjent med språket og den norske kulturen.

 

Les Også

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top