Politikk

– Vi jager ofte bort ungdommer i skatemiljøet

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Ap-politikeren Hadia Tajik tok turen til Sveio for å delta på åpningen av den skaterampen i Sveio. Hun mener at andre kommuner må se Sveio som et eksempel.

SVEIO: Skaterampen har i flere år vært etterlengtet av ungdommene. Endelig kunne skaterampen komme på plass med Hadia Tajik i forsetet. Hun er i Sveio i forbindelse med filmfestivalen som arrangeres i Haugesund.

– Det er veldig hyggelig å komme tilbake til Sveio. Politikerne i Sveio er de eneste som klarer å få ting til å skje. Det som er så fint med politikken i Sveio er at de tilrettelegge et slikt aktivitet, mens andre steder blir ungdommene jaget bort, sier Tajik til Sveiobladet.net.

– Sveio er et eksempel når de lar ungdommene får bruke torget aktivt slik at de kan være en del av bybildet. Derfor må kommunene bli flinkere med å tilrettelegge aktiviteter slik at trivselen blant ungdommer styrkes.

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Fornøyd med resultatene

Ordfører Jorunn Skåden er veldig fornøyd med at ting begynner å skje i kommunen.

– Jeg er veldig lettet over at ungdommene kan endelig få ta del i et styrke skatemiljø hvor vi politikerne har kjempet med nebb og klør. Dette er noe vi har arbeidet hardt for å kunne lykkes. Endelig så fikk vi tilrettelagt en aktivitet som har vært mye etterlengtet.

Følg Sveiobladet på Facebook

 

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top