Pressemelding

Jostein Kirkeby-Garstad blir regissør for Evita

Jostein Kirkeby-Garstad kjem tilbake til Bømlo sommaren 2018 for å ha regi og koreografi på den storslåtte klassikeren Evita i Moster Amfi 8. August.

PRESSEMELDING: Han var koreograf for Bømlo Teater sin produksjon av Chess i 2006.

Jostein er en erfaren regissør og koreograf som har jobbet ved Det Norske Teatret, Torshovteatret, Kilden Teater – og Konserthus, Haugesund Teater og Nordland Teater. I 2005 debuterte han som regissør på Haugesund Teater, året før han var koreograf på Chess i Moster Amfi, en fullversjons-produksjon med 90 profesjonelle og amatører på scenen.

Jostein Kirkeby-Garstad. (Pressefoto)

Han har blant annet hatt regi på «Doktor Proktors Prompepulver på Kilden», «Hakkebakkeskogen i Dyreparken», «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater, «Annie» på Folketeateret og «Jeg elsker deg, du er helt perfekt» på Det Norske Teateret i 2012. Han har vært koreograf på fremvisninger som «The Sound of Music» på Kilden, «Rocky Horror Show» på Nordland Teater og Verdiløse menn på Torshovteatret.Han har bakgrunn som skodespelar, og begynte tidlig i scenekarrieren å jobbe i det private feltet.

Han jobbet som koreograf og produksjonsleder, og var med på starten til artister som Ylvis, Raske Menn og Nordic Tenors. Jostein jobber tett med Kristiansand Dyrepark og er regissør, manusforfatter og konseptutvikler for parken sine versjoner av «Hakkebakkeskogen», og «Kardemommeby».

– Vi har fått en erfaren scenekunstner på laget og gleder oss til ende et godt og kreativt samarbeid, skriver Bømlo Teater i en pressemelding til Sveiobladet.

Følg Sveiobladet for flere nyheter!

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top