Lokalt

Julekonsert med Trine Rein og Eli Kristin Hanssveen

PRESSEFOTO MAF

En åndelig opplevelse la for flere år siden grunnlaget for Trine Reins prosjekt, Julegaven. Nå ønsker hun igjen å fylle det norske folk med julestemning og 7.desember spiller de i Sveio Kirke.

JULEKONSERT: Med seg på veien har hun operasanger Eli Kristin Hanssveen, og med disse to sterke og varierte stemmene er publikum sikret en solid musikalsk opplevelse med klassiske perler og populærmusikk i skjønn forening.

Trine Rein gleder seg til å ta turen til Sveio:

– For første gang tar Julegaven turen til Sveio kyrkje, og i år har jeg fått med meg fantastiske Eli Kristin Hanssveen på laget! Vi gleder oss til å holde konsert i den flotte kirken, og håper å se så mange som mulig av lokalbefolkningen når vi stikker innom i førjulstiden., sier Rein, i en pressemelding.

– Jeg ønsker å skape liv og glede i kirken, og legger derfor opp til en konsert som skal inneholde både humoristiske innslag og høytidelige øyeblikk. I tillegg ønsker jeg å dele et åndelig budskap, som publikum kan ta med seg hjem i julen»

Turnéen gjennomføres i samarbeid med hjelpeorganisasjonen Mission Aviation Fellowship (MAF), som Trine har vært med på oppdrag i Uganda tidligere i år, noe hun forteller mer om i forestillingen.

MAF er en verdensomspennende organisasjon som flyr nødhjelp til de mest ufremkommelige steder i verden. Hvert tredje minutt letter eller lander et av MAFs 140 fly på oppdrag i et av de 25 landene de opererer i – Asia, Sør-Amerika eller i Afrika. De er nøytrale, og hjelper blant annet andre hjelpeorganisasjoner med å frakte bistand og nødhjelp til katastrofeområder når det er behov for det.

Julegaven tar turen innom disse stedene her lokalt:

  • 06.12.17 Fitjar -Fitjar Kirke
  • 06.12.17  Bømlo -Bremnes Kirke
  • 07.12.17 Sveio – Sveio Kirke
  • 07.12.17 Karmøy – Nye Kopervik

 

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top