Pressemelding

Kristin Stokka blir ny festivalsjef

Kristin Hafstad Stokka, ny festivalsjef i Vikedal Roots Music Festival. Pressefoto

Vikedal Roots Music Festival kan konstatere at festivalen kommer til å oppleve sitt 20.år som festival, etter at den i 2017 gikk med et solid overskudd.

PRESSEMELDING: En har med det klart å snu underskuddet fra 2015 til positiv egenkapital. Samtidig går Kristin Hafstad Stokka (25) inn som ny festivalsjef, og overtar dermed etter Jarle Nes.

Kristin har, til tross for ung alder, allerede lang fartstid i festivalen. Allerede som 17-åring startet hun som artistvert backstage, og går nå altså inn som festivalsjef.

– Jarle Nes og Bjørn Morten Stokka går begge ut av styret i år, og har lang fartstid i rootsen. De er to av de som er grunnen til at vi fremdeles kan drive festivalen videre, og nå har de virkelig fortjent en pust i bakken.

Etter å ha booket både ren popmusikk og tyngre musikk i tidligere år, ønsker styret i festivalen å satse mer på ren Roots-musikk i årene fremover. De lover et spennende og solid program i 2018, og jubileumsåret vil også by på gjensyn med tidligere band. The Waterboys, som i 2018 er headliner på fredagen, gjorde mellom annet stor suksess i Vikedal i 2001. The Waterboys er fremdeles et svært aktivt liveband, og slapp mellom annet nylig et nytt album, «Out of all this blue».

Flere band vil bli sluppet i tiden fremover, og det er mye å glede seg til, sier Kristin: «Vi har prøvd å hente inn talent fra både Norge og andre land, hovedsakelig Skottland/England/Wales. Målet vårt er at folk skal kunne møte opp på festivalen uten å kjenne til artistene, men likevel få seg en overraskelse og en god opplevelse.»

 

Om Vikedal Roots Music Festival

Vikedal Roots Music Festival er en årlig musikkfestival som arrangeres i Vikedal, en liten bygd i Vindafjord.

Festivalen er 100 % dugnadsbasert, og holdes neste gang 12.-15.juli 2018. Festivalen ble arrangert for første gang i 1999, og blir derfor arrangert for 20.gang i 2018. Artistlista er lang, og består mellom annet av Sinèad o’Connor, Vamp, Jethro Tull, Odd Nordstoga, Madrugada og Kaizers Orchestra.

En ønsker nå å ta festivalen «back to the roots», og satser i større grad på ren Roots-musikk (irsk og skotsk trad.musikk, americana, folk, vise, roots-rock, blues og soul).

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top