Næringsliv

Denne kvinnen gjør dine føtter til «Engleføtter»

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net


Melanie Simon tok utdanning som fotpleie i byen Köln i Tyskland. Da hun reiste tilbake til Norge starrtet hun sitt foretak under navnet «Engleføtter» på Albatross.

SVEIO: Hun jobbet tidligere på Albatross og spurte lederen av «Spa & Fitness» om fotpleie var av interesse. Siden dette var etterspurt ble lederen  interessert i å få et slik tilbud i gang.  Etter flere etterspørsler om fotpleie bestemte hun å reise til Tyskland for å ta utdanningen.

I hennes fotpleiestudio spilles det en rolig «mindness»-musikk i bakgrunn, mens hun forklarer hvordan hennes grundervirksomhet startet.

For hun er ikke som alle andre kvinner. Hun er opprinnelig fra byen Pirmasens i provinsen Rheinland-Pfalz, som ligger sørvest i Tyskland. Med andre ord tar det 20 minutter å kjøre til grensen som grenser Frankrike.

Hun forteller at det var litt tøft å hoppe ut i grundervirksomheten, men har i ettertid følt at det var ikke så gale som hun hadde trodd.

– Jeg ble veldig usikker på meg selv først da jeg først startet utdanningen. Men når det hadde gått et halvt år så jeg at kundeantallet steg og flere tok kontakt etterhvert.

– Jeg staratet foretaket i juli 2016 og visste ikke helt hvordan det skulle ende. På bare et halvt år har jeg fått både faste og stamkunder som har stor  interessere i det jeg tilbyr. Det er viktig at mine kunder får en verdig behandling og at de kan føle seg trygge på det jeg driver med.

Her tilbyr hun både maskinelt og manuelt pedikyr og vanlig fotpleie.

– Når kundene går ut herfra skal de ha engleføtter. Meste parten av behandlingen består av maskinelt. Når det er snakk om manuelt gjør jeg det med hendene. , sier Simon.

Langs hyllene kan man se at det er flere produkter hun tilbyr. Det er fra krem til fotpleie til neglelakk som beskytter sår hud og negler.

– Jeg har fått mange gode tilbakemelding fra våre kunder som sier at det hjelper. De forteller oss at det er et stort behov.

– jeg vil at mine kunder skal sveve ut av rommet med «Engleføtter», sier Melanie. Foto: Daniel DeNiazi

Tilbyr hjemmepleie

Melanie mener at det er like viktig å drive fotpleie på Albatross som det er å drive fotpleie hos folk som har behov for hjemmepleie.

– Det er viktig at jeg kan tilby tjenester som kan være til hjelp for eldre med fotpleie der de hører hjemme. Jeg vil at kundene skal få oppleve god service, både på Albatross og der de bor.

Så du reiser hjem til eldre folk?

– Ja, jeg stiller opp for både unge og eldre folk som føler har behov for et slik tilbud.

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top