Næringsliv

Lanserer 24 timers nyhetsside

Foto: Pixabay

Om ikke alt for lenge skal den nye nettavisen til S24 lanseres. Nyheter fra hele Vestlandet vil bli publisert i 24 timer. Det betyr at det nye medieselskapet løsrives fra Sveiobladet.net og blir nå selvstendig.

NÆRINGSLIV: Det nye medieselskapet S24 skal fra november oppdatere nyheter 24 timer på eget plattform. Det betyr at S24 løsrives fra Sveiobladet der ny logo og nyehetsstruktur skiller seg stort.

Nyhetene er basert på artikler med kort og konsis innhold med bilder og video. I en undersøkelse som er gjort er det det visuelle innholdet mer populært enn det man leser i artiklene. Blant annet har utviklere fra S24 vært i dialog med norske og internasjonale utviklere for at S24 skal utvides best mulig.

Etter planen skulle S24 startet på eget plattform for en måned siden, men på grunn av den omfattende undersøkelsen, har ikke S24 kommet i gang med publikasjonen på eget plattform.

I gjennomsnitt skal S24 publisere artikler hver 15.minutt når plattformen er oppe og går. Medieselskapet vil operere mye av nyhetene på sosiale medier for å nå ut til mange som mulig. Går alt etter planen kan nyhetsformidlingen nå ut til rundt 60.000 haugalendinger. Totalt kan nyhetene nås ut til 350.000 mennesker på Vestlandet.

Publikasjonen på den nye plattformen vil ikke gå utover publikasjonen på Sveiobladet. I disse dager jobbes det med å sette opp nye servere, skjermer og andre utstyr for at den nye nettsiden skal holdes oppe.

S24 er i samarbeid med utviklerselskapet Kreativ Evolusjon.

Du kan følge S24 på Facebook her

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top