Pressemelding

Lanserer helt nye kniver

Foto: Eyepoc AS

Fjellandskapet rundt Bergen, De Syv Søstre på Helgelandskysten og Svolvær i Lofoten er de første motivene på tre unike sveitsiskekvalitetskniver.

PRESSEMELDING: Selve knivseggen er formet som norske fjellpanoramaer hvor fjellrekker med navn og høyde på topper er gjengitt.

De sveitsiske gründerne bak PanoramaKnife har hatt stor suksess med å lage topp kvalitet håndverkskniver med ulike Alpepanoramaer utført i beste stålkvalitet.

Den norske gründerbedriften EyePOC har som ett av de aller første selskap i verden inngått samarbeid med sveitserne. Nå lanseres de tre første spesialdesignede PanoramaKnife produktene her i Norge.

Foto: Eyepoc AS / PanoramaKnife AS

Bergen, De Syv Søstre og Svolvær ble valgt ut etter reiser rundt i den norske fjellheimen med vurdering av en rekke fjellpanoramaer. Bergen og De Syv Søstre er gjenskapt som brødkniver på 34 cm lengde, mens Svolvær er utformet som en spektakulær ostekniv på 26 cm.

Tross den spesielle og særegne utformingen med fjellpanoramaer, er knivene sylskarpe og gode til en rekke bruksområder. Håndtak er i europeisk valnøttre og knivene er produsert med sveitsisk presisjon og lidenskap.

De norskdesignede knivene gir et unikt minne fra en ferie eller en reise til et lite stykke Norge når den er i daglig bruk i hjemmet. Nå lanseres de tre første norske knivene, og blir dette en suksess også her i landet, står nye norske fjellpanoramaer for tur til å havne på knivseggen.

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top