Politikk

– Vi må våge å ta debatten i stedet for å kalle noen for en «Jævla rasistkjerring»

Foto: Etne Frp

Gruppeleder i Etne Frp, Kenneth Karlsen reagerer sterkt etter uttalelsen fra bystyrepolitiker Gjermund O. Bjørndahl (Ap) i Facebook-innlegget til innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs (Frp).

POLITIKK: – Vi må våge å ta debatten om flyktninger i stedet for å kalle noen for en «Jævla rasistkjerring». En politiker som sitter så høyt i systemet skal være et forbilde for oss andre politikere, poengterer Frp-politikeren fra Etne.

Han legger ikke skjul på hvilke tanker som falt inn:

– Jeg ble sint da jeg så kommentaren. Det er et ordbruk som ikke tilhører i politikken. Jeg oppfatter dette som en undertrykkelse, spesielt når han bruker adjektiv som «kjerring».

Kan ikke folk oppfatte Listhaug litt rasistisk med de Facebook-innleggene hun legger ut?

– Nei, jeg tror folk gjør dette med vilje for å undertrykke henne som en politiker, men ikke minst fordi hun er en kvinne. Vi tar avstand fra slike utsagn. Jeg må også tilføye at det er godt å høre at folk i partiet tar sterk avstand fra sin egen politiker.

Karlsen er godt kjent med slike utspill fra Ap-politikeren tidligere tid. Det var Karlsen som informerte rikspressen og lokalavisene på Haugalandet om utsagnet.  Søndag ettermiddag sto Ap-politikeren fra Arendal fortsatt fast på sitt utsagn:

– Nei, overhodet ikke. Den uttalelsen , som jeg mener jeg kan forsvare, står jeg 100 prosent inne for, sa Bjørndahl til VG.

Skal vi tro Wikipeedia er han utdannet lærer i historie,norsk, samfunnsfag og religion.

– Han har jo en forhistorie av den slags ytringer, og han skal få lov til å mene hav han vil, men det er veldig uheldig å gjøre sine grove meninger så offentlig. Spesielt når han er lærer.

 

 

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top