Nyheiter

Fire drept og 15 skadde etter terrorangrep

Politiet mistenker terror etter at en varebil kjørte inn i folkemnegden i Stockholm i Sverige.

STOCKHOLM: Det skal ligge flere lik på gaten etter et terrorangrep i Stockholm. I følge den svenske avisen Aftonbladet skal varebilen blitt stjålet da de lastet av.

– Det er en av våre distribusjonsbiler som kjører leveranser. I forbindelse med en leveranse på en av restaurant har noen hoppet inn i førerhuset og kjørt avgårde med bilen, mens sjåføren lastet av bilen, sier kommunikasjonsdirektør Mårten Lyth til den svenske avisen DN, hvor de forteller at varebilen skal ha meiet ned folk.

Minst tre mennesker er bekreftet død og åtte skadd etter hendelsen. Fredag kveld kunne politet bekrefte at det er snakk om fire døde og 15 skadde.

Panikken utbrøt da varebilen kom i full fart og kjørte i folkemengden. Det er også meldt om skuddveksling flere steder i Stockholm, melder den svenske storavisen Expressen.

Andre medier skal ha meldt om at det er flere som har mistet livet sitt under angrepet, men det er ikke bekreftet.

Hendelsen skal ha skjedd i Drottningsgaten og det skal i ettertid blitt meldt om avfyrte skudd. Sveriges statsminister Stefan Löfven at det kunne tyde på et terrorangrep.

Mannen som politiet etterlyser har iført en hvit Adidas-joggeskog, mørk bukse og hettegenser. De håper nå at personer som har kjennskap eller vet om personen kan hjelpe politiet med å identifisere mannen.

Er du i Stockholm/Sverige? TIPS OSS! Send melding på Facebook eller til tips@sveiobladet.net.

Du kan følge siste nytt hos S24 her

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top