Politikk

Rommetveit: – Det er rett og slett ren løgn!

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Liv Kari Eskeland (H) sår tvil om muligheten Arbeiderpartiet har til å få gjennomført sin politikk for Hordfast, og mener at de sliter med å få støttepartiene med seg. Magne Rommetveit mener at partiet hennes driver med løgn.

POLITIKK: Det var avisa Sunnhordland som skrev først om Nicolai Astrup (H) i Transportkomiteen (abonnent) som tvilte om utbygging av Hordfast (E39) ville bli en realitet om Arbeiderpartiet skulle komme i regjering. Liv Kari Eskeland er enig:

– Høyre har i flere år jobbet for Hordfast, og vi har i denne regjeringsperioden kommet svært mye lenger med prosjekt. Vi ser det kan være mulig å komme i gang i 2021/2022.

– Jeg er også glad for at Arbeiderpartiet ønsker å få Hordfast realisert, men registrerer dessverre at de sliter med å få støttepartiene Sp, Mdg, SV og Rødt med på å prioritere dette viktige prosjektet som skal løfte hele Vestlandet, sier Eskeland til Sveiobladet.

Liv kari Eskeland (H) mener atArbeiderpartiet må bli flinkere med å samarbeide med partiene. Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Det er noe som får Stortingsrepresentant Magne Rommetveit (Ap) til å se rødt:

– Dette er bare tull som kommer fra Eskeland og partiet hennes. Det er ren løgn!, svarer Rommetveit.

Så du kan si at du får med deg støttepartiene i Hordfast-politikken?

– Jeg skal si deg en ting at jeg har sittet i Transportkomiteen i rødgrønn-regjeringen og i dagens regjering. Dette er sprøyt fra henne, og ren løgn fra partiet hennes. Jeg var med å utforme Nasjonal Transport-Planen og vet akkurat hva det er snakk om.

Følg Sveiobladet for flere nyheter!

Eskeland har følgende kommentar til Rommetveit sin reaksjon:

– Det er rart at Magne Rommetveit uttrykker seg slik. Det er strålende dersom Rommetveit mener han kan få med seg støttepartiene å prioritere Hordfast. Dessverre er det ikke det de selv har uttalt i debatter og leserinnlegg. Problemet for Arbeiderpartiet er ikke deres egen prioritering, men prioriteringen til de partiene de må samarbeide med.

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top