Kjendis

Sveibuen er nominert som beste regissør i Sveits

Filmregissør og produsent Cato ML Ekrene er nominert som den beste regissøren i Largo Film Awards i Sveits.

SVEIO/SVEITS:Jeg er utrolig stolt og beæret. Jeg er nå fra tidligere nominert for Best manus på Mango og nå nominert for Best regissør beviser at jeg kan si til meg selv at jeg vet hva jeg driver med i filmbransjen, sier regissøren fra Sveio.

Nominasjonen er i forbindelse med filmen Run Faster, hvor Jahn Dennis Storhøi, Daniel Stisen, Silje Reinåmo, Enrique Ekrene, Pontus Olgrim og Kai Kenneth Hanson er blant de som er medvirkende i filmen.

Det er Largo Film Awards som har offentliggjort nominasjonen.

20 august får vi vite hvem som har vunnet prisen. Men å bli nominert er jo helt urealistisk. Er så stolt, og legger til: 

– Jeg vil takke alle skuespillerne som har gjort det fantastisk for meg å ha regi på Run Faster. En spesiell takk til mine med produsenter Petter Staveland og Tommy G Olsen. Ikke minst alle som gjorde denne reisen mulig i crew og alle sponsorene som valgte å sponse filmen

Følg Sveiobladet for flere nyheter!

 

GODE VENNER: Cato ML Ekrene og Jahn Dennis Storhøi er to gode venner. Foto: Manuel Film

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top