Pressemelding

Tatoveringsartister dekker selvskadingssår

Dette er noe vi må få stoppet, vi må begynne med forebyggende arbeid nå! Vi kan ikke lenger sitte på sidelinjen og se på. Vi må ta ansvar, og snakke åpent om selvskading og selvmord, skriver gruppen i en pressemelding.

PRESSEMELDING: Vi som voksne og foreldre må tørre å ta den tøffe praten med barna, vi må tørre å stille de vanskelige spørsmålene, vi må gå foran som et forbilde og be om hjelp, snakke med lærere, helsesøster, lege osv. Vi kan ikke bare avfeie det med at det er en fase de må igjennom. Selvskading kan få store konsekvenser.

Skjermdump: Youtube

«Metalheads against bullying» er Norges mest aktive anti-mobbe organisasjon. Nå vil vi i samarbeid med Symbolic Inks erfarne tatoveringartister arrangere PRETTIER SCARS.

Her donerer vi tatoveringer for å dekke over arr etter selvskading. Det er første gangen vi gjør dette og i år vil 25 personer få tilbudet.Selvskading er ikke noe man er stolt av, en føler ofte en skam over arrene. Det som ofte skjer når man får tatovert over arrene, er at man slipper å bli minnet på fortiden.

Skjermdump: Youtube

Man kan oppleve en lettere hverdag, både sosialt og i jobbsammenheng.PRETTIER SCARS finner sted den 9. – 10. desember fra kl 1200 i Symbolic Ink sine lokaler på Årnes Rådhus gate 3 2150 ÅrnesVi i Metalheads Against Bullying stiller gjerne til intervju!

«PRETTIER SCARS» finner sted den 9. – 10. desember fra kl 1200 i Symbolic Ink sine lokaler på Årnes Rådhus gate 3 2150 Årnes.

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top