Lokalt

Verdensdag for Psykisk Helse markeres på hjemmebane

Med årets tema «Noe å glede seg over» oppfordrer vi folk til å finne de små og store tingene rundt seg som gir glede for deg selv og andre. Det kan gi bedre psykisk helse i hverdagen.

PSYKISK HELSE: Slik markerer flere offentlige og private personer verdendagen for psykisk helse. 10.oktober markerer folk over hele verden denne dagen.

«Verdensdag for Psykisk Helse» skal gjøre folk bevisst på at dagen er en dag hvor flere mennesker sliter med sin psyke, og hvordan man eventuelt kan gjøre den bedre ved å snu «psykologien» til noe bedre.

Følg Sveiobladet for flere nyheter!

Årets tema er «Noe å glede seg over»:

Årets tema bygger videre på den røde tråden for Verdensdagen 2016-2018: «Identitet og tilhørighet». Å være trygg på egen identitet og føle tilhørighet er grunnleggende for psykisk helse. I 2016 snakket vi hvordan endringer i livet påvirker vår psykiske helse. Budskapet var at man takler endringene bedre dersom man har en sterk identitet/selvfølelse og har gode relasjoner, lyder teksten på nettstedet verdensdagen.no.

På Kiwi i Sveio har skoler og barnehager satt opp flere tegninger for å markere dagen. Det er en årlig tradisjon hvor skoler og barnehager over hele Norge er med å deltar på ulike aktiviteter eller markerer dagen med tegninger. I det minste kan vi bruke temaet til dette når vi neste gang tar turen ned til butikken: «Noe å glede seg over».

Ønsker du å ta kontakt med psykisk Helsetjenesten i Sveio kommune? Ta kontakt på tlf. 53748222 eller les mer her.

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top