Kjendis

Vestlandsmelankoli på 100 dager

PRESSEMELDING

Over 100 band søkte om å være med, men kun 20 fikk plass.Novocaine er et av dem, og despillerpå festivalen 100 Dagar på Stord siste helgen i januar. Festivalen er et møtepunkt for festivaler ogband på vestlandet, arrangeres av Stordfest, og har etablert seg som et viktig bransjetreff.

MUSIKK: Novocaine omtales av festivalen som et av vestlandets mest spennende rockeband for tiden.Novocaine har eksistert som band i 17 år, helt siden de gav ut sin første single i 2000. Bandet blestartet i Molde, av vokalist og frontfigur Sigbjørn Hovland og gitarist Trond Betten. Gutta flyttet tidligtil Bergen og forsøkte å surfe på bergensbølgen. Gjennom årenes løp har det vært utskiftninger avmedlemmer, og i dag er det riktigere å omtale

(Teksten fortsetter under bildet)

Swetaway. Grafikk: Novocaine

Novocaine som et vestlandsband, selv om to avmedlemmene fortsatt bor i Bergen. De resterende 3 bor på Stord og Husnes.Novocaine har hatt en voldsom oppsving siden 2013, da de kom sammen igjen etter en lengre pause.”Målet har alltid vært å gi ut et helt album, og nå ligger det rykende ferske LP-er og CD-er og venterpå et ekslusivt forhåndsslipp under 100 Dagar”, forteller Hovland, og fortsetter -”Vi har en kanonbragreie på gang nå.Musikken og konsertene sitter som et skudd, og publikum er alltid fantastiske.”

På 100 Dagar spiller det totalt 20 band og artister. Det er enormt høy kvalitet på alle som har sluppettil, og det er etvisst konkurranseaspekt over festivalen. Noen artisterfremstår som vinnere og fårspesielt stor oppmerksomhet i etterkant. Festivalene booker artister denne siste januarhelgen,utvalgte artister får spille på andre bransjetreff som Vill Vill Vest og Trondheim Calling, og selvfølgeliggjør også publikum seg opp en mening om hva som var best.

Novocaine spiller på 100 Dagar fredag den 27. januar kl 24:00. De lover en fantastiskkonsertopplevelse, og serverer som vanlig ”Sad music– for happy people”.  

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top