Sport

Barcelona gruseknuste Avaldsnes

Avaldsnes hadde ikke sjans da Barcelona tok ledelsen med fire mål. Dermed var de knust av motstanderen sin.

FOTBALL: Avaldsnes ligger godt de første minuttene og hadde dermed en fantastisk mulighet til å score sitt første mål. Bare 12 minutter etter start av første omgang, roter Avaldsnes muligheten. De skyter ballen utenfor mål, men på det 19.minutte klarer Lieke Martens i Barcelona og score sitt første mål.

Avaldsnes får dermed en ny mulighet, mens forsvarerne til Barcelona er ustoppelig. Men bare fire minutter før det egentlig skal blåse ut får Avaldsnes en ny mulighet. Det ender med at dommeren blåser i fløyte og det går inn for pause.

Foto: Kjell Bua

I andre omgang skal det endelig avgjøres. En kamp uten sidestykke skal avgjøre at Avaldsnes blir gruseknust av motstanderen sin. Avaldsnes mister nok en gang muligheten sin. Forsvarerne i Barcelona slår til og sørger for at Avaldsnes ikke får mål. På det 59.minuttet roter sveibuen Cecilie Pedersen bort ballen, og tabber seg skikkelig ut når hun ødelegger muligheten for laget sitt.

Barcelona får endelig muligheten til å skyte sitt andre mål, men skyter utenfor. Bare kort tid etter sørger Toni Duggan å skyte det andre målet. Det er bare avgjørende om Avaldsnes klarer å seg opp igjen etter fallet. Tre minutter etter klinker Andressa Alves det tredje mål for Barcelona. Bare åtte minutter senere erkjenner Avaldsnes at de har tapt når Marlona Caldentey skyter det fjerde målet.

 

 

Barcelona gruseknuste Avaldsnes

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top