Lokalt

Han vil gi de unge et ansikt

Den etablerte grunderen og ansvarlig redaktør i Sveiobladet.net, Daniel Niazi vil gi de unge et ansikt. Nå vil han at de unge skal komme frem med sine talenter. 

 

Tekst: Randi Amland (redaksjonen@sveiobladet.net) Foto: Lars Erik Jakobsen

– Jeg vet hvordan det er å ikke komme frem med det man brenner for. Det er sårt og man blir alltid satt til sides. Derfor mener jeg at de unge som har noe de virkelig brenner for må få komme frem, sier Niazi.

Før han etablerte Sveiobladet.net ble verken han eller andre i Sveio hørt, men i ettertid ser Niazi at etableringen har vært et sterkt behov for innbyggerne.

– Det er helt vannvittig at jeg som en grunder blir i dag hørt. Det har ført til at jeg fått nye og sterke kontakter i nettverket mitt. Det har til og med ført til at innbyggerne har vært takknemlige for at de kommer seg kjappere frem med sitt budskap.

I flere år har han hatt et hjerte for de unge som ønsker å komme frem med sine prosjekter. Nå vil han at Sveiobladet.net skal sette et ekstra fokus på de unge for å løfte de frem i lokalsamfunnet.

– Jeg har et brennende engasjement for de unge som har lyst til å utvikle sine talenter og opparbeide seg til en viss status. Sveiobladet.net har et ansvar å løfte frem de unge. Det finnes så mange flotte mennesker så vil være avgjørende for lokalsamfunnet i fremtiden.

 

Jorunn Skåden. Foto: Sveiobladet.net

Jorunn Skåden. Foto: Sveiobladet.net

 

Vil be ordføreren om hjelp

Niazi mener at politikerne bør tenke seg ekstra godt om hva ordet «Ambassadør» betyr. Han mener at ordføreren Jorunn Skåden (Ap) som er folkevalgt bør jobbe mer aktivt for å få de unge frem.

– Ordføreren er vår folkevalgt og da mener jeg at hun er med på det ansvaret å få de unge frem.

Mener du at ordet «ambassadør» blir feil brukt?

– Spørsmålet mitt er hvordan man skal definere ordet «ambassadør». Det finnes mange unge som er gode ambassadører og de får ikke alltid den statusen i samfunnet, særlig ikke fra en ordfører eller en annen sittende politiker.

– I dag skal man ha en høy utdanning og snakke godt for seg for å komme frem. Det blir helt feil at vi må tenke slik. Vi må heller tenke at alle de unge i Sveio har et fantastisk egenskap og er gode på sitt. De er unike og dyrebare som vi i Sveiobladet.net bør få frem.

 

Kjenner du noen som har et talent? Send til redaksjonen@sveiobladet.net

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top