Kjendis

Hun deltar i et prestisjetungt skuespiller-kurs i LA

I disse tider deltar Cecilie Svendsen (25) i et prestisjetungt skuespiller-kurs i Los Angeles.Cecilie Svendsen fra Haugesund skal blant annet delta filminnspillingen av «Run Faster, som er en oppfølger av kortfilmen «Run».

– Ettersom kurset er anerkjent og har et flott rykte, samt har vist til svært gode resultater for tidligere deltakere, er det forskjellige krav man bør ha, og diverse opptaksprøver man må igjennom, i tillegg til ar man gjerne skal ha arbeidet med AIPA på forhånd. Men ettersom Marg Haynes kontaktet meg etter å ha plukket meg opp på en castingside, ble prosessen betraktelig forkortet, og det ble gjort noen unntak. Jeg trengte derfor kun å komme igjennom den siste delen av prosessen, som var en audition med Lisa Beach. Dette var utrolig moro, men også hakket skummelt da hun er personen som har castet skuespillerne til blant annet «Wedding Crashers», «The Wolverine», «We’re The Millers» og «Horrible bosses», for å nevne noen.

– Kort fortalt ble jeg utrolig glad da hun fortalte meg at jeg hadde kommet inn, og jeg er nå forberedt på et beinhardt, tidskrevende, men utrolig givende kurs som jeg vil få nytte av, forteller Svendsen til Sveiobladet.net.

Programmet er et fireukers intensivt talentutviklingsprogram som krever mye fokus og arbeid i både tekst og bevegelse, og er designet for å forberede internasjonale skuespillere til markedet i LA.

Marg Haynes som leder kurset har uttalt seg i sin begrunnelse om hvorfor Svendsen er en av de som blir plukket ut til kurset.Haynes beskriver henne om en talentfull skuespiller som har en eksepsjonell timing og en tilstedeværelse som er imponerende. Det er slik hun beskriver 25-åringen fra Haugesund, etter å ha sett hennes arbeid, deriblant hennes showreel. (Filmen kan du se her).

– Det er veldig hyggelig og stort å få muligheten til å kunne ta et slik steg. Programmet innebærer mange krevende oppgaver som skal gjennomføres. Det er alltid behov for å lære nye triks for å forbedre seg både som skuespiller, men også på «businessdelen» av denne karrieren, som er en av de mange grunnene til at dette kurset er så bra som det er.

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top