Nyheiter

Jacobsen får Idrettens Hederspris 2017

Arkivfoto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Haugesund kommune deler årlig ut Idrettens Hederspris til ildsjeler som over tid har gjort en fortjenstfull uegennyttig innsats for idretten. En komite bestående av ordfører, leder av oppvekststyret, leder av idrettsrådet og leder av idrettsavdelingen foretar utvelgelsen. I år blir prisen tildelt Anne Britt Jacobsen for sitt langvarige engasjement i Haugesund Rideklubb.

PRESSEMELDING: I statuttene for idrettens hederspris heter det: «Ildsjeler som over tid har gjort en fortjenstfull uegennyttig innsats for idretten.»

Anne Britt Jacobsen tildeles Idrettens Hederspris 2017 for sitt langvarige engasjement i Haugesund Rideklubb. Allerede som 18 åring ble Anne Britt en del av styret i klubben, etter at hun da hadde vært medlem i klubben siden hun var 13 år gammel. Siden den gang har Anne Britt vært en bærebjelke for klubbens arbeid, hvor hun har vært engasjert innenfor både styrearbeid som medlem og leder, som trener og grunnlegger av terapiridningen i klubben.

Som leder av klubben fra 1997 til 2007 var hun med på å reise klubben både økonomisk og administrativt til et nytt nivå, etter mange tunge år. Etter dette har klubben og senteret vært drevet godt, både økonomisk og sportslig. I dag er hun leder av valgkomiteen og har fortsatt et stort engasjement i klubben.

Vi gratulerer Anne Britt Jacobsen som vinner av Idrettens Hederspris 2017.

Pressemeldingen kan du lese her

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top