Politikk

– Jeg er skuffet over resultatet

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Ordfører og Ap-politiker Jorunn Skåden er svært skuffet over resultatet, men trøster seg med et godt resultat på 574 stemmer på hjemmebane.

SVEIO: – Ja, selvfølgelig er jeg svært skuffet. Jeg hadde sett for meg at vi hadde krøpet litt høyere, men gleden er at vi er fortsatt landets største parti, forteller en skuffet ordfører til Sveiobladet rett etter resultatene.

I Sveio var det 574 stemmer, mens Høyre toppet med 814 stemmer. Nasjonalt lå Høyre ganske høyt i forhold til Arbeiderpartiet. Det ble kjent at Erna Solberg får fire nye år i regjering.

– Vi kommer nok hardt igjen, og vi får bare samle oss i bånn og komme godt igjen.

Er du fornøyd med det lokale resultatet når du ser hvordan Arbeiderpartiet ligger an?

– Ja, faktisk er jeg veldig fornøyd med det. Vi hadde nesten 600 stemmer lokalt. Tenker vi det nasjonale valget stemmer folk ofte på det sittende regime, men når jeg ser på det lokale valget så er jeg veldig fornøyd.

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top