Lokalt

På let etter eventyrlystne gutter

De tre jentene Anna (12), Eva (12) og Linnea (13) har fått plass på en ungdomsutveksling til Bulgaria gjennom organisasjonen CISV i sommer. Nå er de på jakt etter eventyrlystne gutter.

UTVEKSLINGSTUR: Sammen med tre gutter i samme alder og en voksen leder, skal de både få besøk av og dra på besøk til en delegasjon fra Sofia. Her skal de bo hjemme hos hverandre. Jentene gleder seg veldig til å bli kjent med ungdommene fra Sørøst-Europa, og til å oppleve hvordan det er å bo i en annen familie.

De ser fram til bading, ekskursjoner, spennende mat og nye vennskap. Eneste utfordringen nå, er at guttene mangler.

Linnea Olsen Nesbø (t.v.), Anna Haaland Haugsgjerd og Eva Meyer Eide. FOTO: CISV Sunnhordland

– Uten gutter, har vi ikke en hel delegasjon, forklarer Andrea M. Gundersen, styreleder i CISV Sunnhordland, i en pressemelding til Sveiobladet.net.

– Da er det dessverre slik at hele utvekslingen må avlyses. Det er svært beklagelig. CISV Bulgaria sitter klar med full delegasjon og gleder seg veldig til å komme til Vestlandet, slik jentene våre og lederen deres også er klare for dette.

Utvekslingen foregår i juli. De to første ukene av måneden kommen den bulgarske delegasjonen til Norge. Deretter drar de norske ungdommene til Sofia.

– Vi ser etter tre gutter som har lyst til å oppleve noe helt spesielt, som vil være med på morsomme eventyr. Vi har til ut april med å finne guttene, etter dette er fristen ute og utvekslingen vil ikke finne sted, sier Gundersen.

Det har vært liten interesse blant gutter i Sunnhordland.

Jentene krysser nå fingrane for at det finnes tre gutter på Haugalandet som er modige nok til å være med de.

Dersom noen er interesserte i mer informasjon om utvekslingen, kan de ta kontakt med CISV Sunnhordland på telefon 95705916.

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top