Kjendis

TV-pastoren holdt foredrag foran en forsamling

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Den kjente TV-pastoren Egil Svartdahl holdt foredrag på Tysværtunet i Aksdal torsdag kveld.

HAUGALANDET / TYSVÆR: – Vi synes dette er kjempe flott. Vi har hørt fra andre at han er en flink foredragsholder, sier en av arrangørene i Delta, Bente Irene Førland til Sveiobladet. 

Derfor valgte vi å invitere han. Foredraget er i forbindelse med Delta-uken som arbeidstakerorganisasjonen Delta arrangerer. I dag har organisasjonen 80.000 medlemmer og medlemstallet øker stadig.

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Hvordan var det å komme til Tysvær?

– Det er første gang jeg har vært i Tysvær. Jeg har ellers vært i området, i Haugesund og på Karmøy flere ganger, men i Tysvær var det veldig kjekt å komme hit, forteller Svartdahl til Sveiobladet.net.

– Jeg synes det er veldig inspirerende å møte folk i arbeidslivet når jeg holder foredrag. Jeg er vane med å holde taler på kristne møter, men det å møte mennesker i arbeidslivet gir meg noe. Jeg prøver å legge inn et perspektiv i forhold til jobben som ikke nødvendigvis ikke en arbeidsgiver legger så mye vekt på. Det er viktig at arbeidsgiveren ikke bare tenker kun på oppgaver og rutiner hele tiden, men at de tenker litt på seg selv. Vi er jo mennesker både på jobben og hjemme.

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

Foto: Daniel DeNiazi / Sveiobladet.net

 

 

 

 

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top