Kjendis

– Vedkommende kan vente seg en politianmeldelse

Foto: Kjell Bua

Filmregissør og produsent Cato ML Ekrene ble onsdag utsatt for en sabotasje på IMDb. Nå vil han politianmelde vedkommende som står bak sabotasjen.

SVEIO/IMDB: – Jeg har blitt kontaktet av skuespillere som lurer på hvorfor siden er fjernet, forteller Ekrene til Sveiobladet onsdag kveld

På IMDB skal siden «Run Faster» blitt fjernet fra IMDB-portalen. Deriblant skal sønnen Enrique Ekrene blitt fjernet fra siden «Mango: Lifes Coincidences».

– Dette har de gjort i bevissthet for å sabotere mitt arbeid. Jeg blir så utrolig skuffet hvis jeg finner ut at det er noen jeg kjenner, sier Ekrene:

En av skuespillerne skal ha fortalt Ekrene at det er snakk om sjalusi.

– Jeg er fortsatt fastbestemt på at disse som har utført denne sabotasjen blir politianmeldt. Flere skuespillere skal ha kontaktet meg. Det var der jeg fikk høre at siden ble fjernet.

RUN FASTER: Far og sønn under innspillingen av Run faster. Foto: Manuel Film

IMDB er verdens største portal for TV- og Filmprodusenter, manusforfattere og skuespillere. Portalen blir regnet som et leksikon, men ikke minst en referanse.Ekrene synes det er bra at IMDB har Track Record på siden:

– Det som er fordelen med Track Record er at vi kan finne ut hvem vedkommende er. Disse blir uansett anmeldt, om jeg kjenner dem eller ikke. Det er ikke bare meg de ødelegger, men hele filmteamet og skuespillerne.

I USA og i andre land kan man få saksomkostniger hvis man utfører sabotasje på andre IMDb-sider.

– Det som er ulemper med IMDb er at hvem som helst kan redigere og legge inn. Det er ingen i denne bransjen som gjør slik mot hverandre. Nå må jeg sitte noen timer og legge inn all informasjon på nytt, sier Ekrene, og understreker:

– Det handler om tillit.

 

 

– Vedkommende kan vente seg en politianmeldelse

Mest Lese

Sveiobladet - Kun på nett!

Følg Sveiobladet

Ansvarlig Redaktør

Daniel DeNiazi | redaksjonen@sveiobladet.net

Markedsansvarlig

Myriam Vlot | annonse@sveiobladet.net

Webmaster

Kjetil A. Haaheim | Haaheim Dynamic

Copyright © 2016 SveioBladet | Designet er tilrettelagt av Haaheim Dynamic

To Top